Fabory partner Nuon Solar Team

0

Fabory is officieel partner van het Nederlandse Nuon Solar Team dat deelneemt aan de Sasol Solar Challenge om zo de kennis en het gebruik van duurzame energie te promoten. Fabory voorziet het team van de bevestigingsexpertise en -artikelen die het team nodig heeft om zijn auto op zonne-energie, Nuna9S, te bouwen en te onderhouden.

De Sasol Solar Challenge 2018 vindt plaats in Zuid-Afrika van 22 tot 30 september en de twintig strijdende auto’s zullen meer dan 4.500 kilometers afleggen tussen Pretoria en Stellenbosch. De auto’s rijden volledig op zonne-energie, wat vraagt om goede engineering, uitstekende chauffeurs en een team dat de energie, het weer en de routes zorgvuldig benut. Het winnende team is het team dat de meeste kilometers weet af te leggen. Fabory heeft zeer veel vertrouwen in de 10 studenten van de Technische Universiteit Delft die samen het Nuon Solar Team vormen.

Om uiting te geven aan de steun aan het Nuon Solar Team en om de sfeer van de Solar Challenge met klanten te delen organiseert Fabory eind september speciale ‘Fabory Days’ in Nederland en België. In de Fabory Shops zijn speciale promoties beschikbaar en klanten krijgen bij hun aankoop een aardigheidje op zonne-energie cadeau.