Flexibele schuurband met hoog rendement

0

Ceramit CR 476 J van Hermes Schuurmaterialen Nederland is een flexibele schuurband met keramische korrel op linnen backing. Deze schuurband is vooral geschikt voor roestvrij staal, titanium, nikkel en messing.

Ceramit CR 476 J biedt een hoog rendement door lage slijpkosten. De scherpe keramische slijpkorrel zorgt voor hoge slijpprestaties en een lange levensduur, terwijl de extra coating met actieve werkstoffen (tot P220) zorgt voor lage schuurtemperaturen. De scheurvaste drager (in de dwarsrichting) voorkomt het breken van de schuurband op robotsystemen en de low-stretch drager biedt de gebruiker een rustige bandloop op de machine.

Door deze kenmerken kan de schuurband worden toegepast voor het hoogwaardig slijpen van voorgevormde werkstukken en het tussenschuren van geprofileerde werkstukken uit roestvrij staal, titanium, nikkel en messing. Ceramit CR 476 J is geschikt voor toepassing op handbediende en stationaire bandschuurmachines en met name voor het slijpen op robotsystemen. De schuurband van Hermes Schuurmaterialen is leverbaar met een korrelbereik van P80, P120, P180 en P240.