Fraunhofer Project Center organiseert webinars over Predictive Maintenance en Digital Twins

0

Fraunhofer Project Center uit Enschede organiseert binnenkort twee webinars over Predictive Maintenance en Digital Twins. Het doel van het instituut dat een nauwe samenwerking heeft met TU Twente, is Nederlandse maakbedrijven informeren en ondersteunen in hun digitale transitie. De twee webinars geven een inkijk in hoe bedrijven data-intelligentie kunnen toepassen om de efficiëntie en productiviteit van de bedrijfsvoering te verbeteren.

De eerste webinar van Fraunhofer Project Center vindt plaats op dinsdag 22 september om 10:30 uur en gaat over Predictive Maintenance. Met behulp van data-intelligentie kunnen bedrijven hun productiviteit verhogen. Met de beschikbaarheid van meer en meer gegevens, heeft het onderhoudsproces de mogelijkheid om te transformeren door middel van Predictive Maintenance. Deelnemers van het live webinar krijgen inzicht in de technologie en ervaren hoe voorspellend onderhoud de bedrijfsvoering efficiënter kan maken en de uptime en veiligheid kan verhogen. De presentatie wordt gevolgd door een live Q&A sessie.

Aanmelden voor het Predictive Maintenance webinar kan hier.

Digital twins als de drijvende factor

De tweede webinar die Fraunhofer Project Center organiseert vindt plaats op dinsdag 6 oktober om 10:30 uur. Dit webinar gaat over de mogelijkheden van Digital Twins. Digital twins hebben een transformatief effect op de productiesector en verbeteren de productiviteit en de concurrentiekracht. Tijdens het webinar wordt uitvoerig uitgelegd wat een Digital Twin is en wat de voordelen en uitdagingen van Digital Twins zijn. Daarnaast worden er voorbeelden gegeven van use cases van Digital Twins. Ook dit webinar zal gevolgd worden door een live Q&A sessie.

Aanmelden voor het Digital Twin webinar kan hier.