Geluidsniveaumeters

0
282

Brüel & Kjær, specialist in geluids- en vibratiemetingen, heeft onder de naam B&K 2245 een nieuwe geluidsniveaumeter op de markt gebracht, die een complete oplossing biedt voor alle standaard geluidsmetingen.

De nieuwe meetopnemers zijn functioneel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De geluidsniveaumeter heeft een robuuste rubberen body voor een veilige grip en is dankzij de intuïtieve user interface eenvoudig in gebruik. De B&K 2245 is IP55-gecertificeerd voor stof- en waterbestendigheid en dus geschikt voor gebruik buiten en binnenshuis.

De B&K 2245 is een complete, gebruiksvriendelijke oplossing, die stand-alone gebruikt kan worden voor geluidsmetingen, maar ook in combinatie met een reeks gebruiksvriendelijke, mobiele apps. De apps zijn allemaal op maat gemaakt om specifieke taken te ondersteunen zoals geluidsmetingen in het kader van de hinderwet, geluidsmetingen van uitlaatsystemen of meting van het geluidsniveau in de kantooromgeving. De apps bieden alle benodigde parameters en functionaliteit, waardoor ze een efficiënt beheer van geluidsmetingen mogelijk maken. Voor elk apparaat kunnen meerdere licenties voor de apps aangeschaft worden, zodat het wisselen van taken net zo gemakkelijk is als het wisselen van apps.