Grote FEIN kernbooractie

Voor professionals op het gebied van metaalbewerking heeft FEIN van 1 mei t/m 15 december een aantrekkelijke actie: Als klanten tijdens de actieperiode kiezen voor een actie-kernboormachine met ¾ Weldon-opname, ontvangen zij de FEIN accuslagschroevendraaier ASCD 18-300 W2 Select inclusief 18V-lithiumionaccu met 3 Ah en de bluetooth-snellader ALG 80 BC gratis erbij. Deze gratis extra’s vertegenwoordigen een productwaarde van € 414 (ex. btw).

Compact, licht en dus ideaal voor mobiele werkzaamheden, de accukernboormachine AKBU 35.

Als voorwaarde geldt: de klant registreert de actiemachine na aankoop voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie via de my.FEIN-app of online in het my.FEIN-portal door uploaden van de factuur en invoeren van de actiecode 2021FEIN10. Registratie is mogelijk tot drie maanden na aankoop. De gratis extra’s kunnen tot en met 15 januari 2022 worden aangevraagd. Meer informatie over deze FEIN Top Deal staat online.

Gratis accuslagschroevendraaier

Professionals op het gebied van metaalbewerking zien zich vaak voor de uitdaging geplaatst dat grote bouwelementen moeten worden bewerkt. Daarvoor hebben zij machines nodig die beschikken over een hoge mate van flexibiliteit en vermogen. FEIN biedt speciaal voor deze eisen kernboormachines in verschillende vermogensklassen aan. Bijzonder flexibel inzetbaar zijn kernboormachines uit de vermogensklassen Universal en Automatic. Deze bieden dankzij een breed spectrum aan functionaliteiten zoals kernboren, spiraalboren en tappen, verzinken en ruimen vele toepassingsmogelijkheden.

Acht machines

Van 1 mei t/m 15 december 2021 maken acht machines uit deze vermogensklassen deel uit van de grote kernbooractie van FEIN: de veelzijdig inzetbare 1-versnelling-accu-magneet kernboormachine FEIN AKBU 35 PMQW Select net als de kabelgebonden varianten KBU 35 QW, KBU 35 PQW, KBU 35 MQW en KBU 35-2 QW. Deze modellen zijn klein, hebben een krachtige slag en zijn op de bouwplaats flexibel links- of rechtsdraaiend inzetbaar. De kernboormachine KBM 50 U, de KBM 65 U en de KBM 50 auto met volautomatische boorvoeding doen ook mee met de actie. Met het laatste model behalen gebruikersgelijkblijvende boortijden en kunnen ze op deze manier nauwkeurig calculeren hoeveel tijd nodig is voor het realiseren van grote boorvolumes.

Bij aankoop van een actie kernboormachine ontvangt u de accuslagschroevendraaier ASCD 18-300 W2, een snellader en een accupack gratis erbij.

Bij aankoop van een actie kernboormachine ontvangt u de accuslagschroevendraaier ASCD 18-300 W2, een snellader en een accupack gratis erbij.

Tijdens de actieperiode wordt bij alle drie machines een ¾ Weldon-houderschacht toegevoegd. Als ideale metgezel voor de metaalverwerker doet FEIN als gratis extra de robuuste accuslagschroevendraaier FEIN ASCD 18-300 W2 Select met 290 Nm en in zes fasen elektronische draaimomentinstelling erbij. In het actiepakket zitten bovendien een 18V lithiumionaccu met 3 Ah en de nieuwe in maart 2021 geïntroduceerde snellader FEIN ALG 80 BC met bluetoothconnectiviteit. Met de my.FEIN-app kunnen gebruikers zich laten informeren over de accustatus en het aantal laadcycli van de ingestoken accu.

FEIN kernborenprogramma FEIN biedt een uitgebreid toebehorenprogramma met Weldon-opname aan dat op deze actiemachine is afgestemd. Met onder andere de HM Ultra 35 kernboor, die hoge bewerkingssnelheden tot maximaal 45 rpm behaalt, over een zeer hoge snijtandhardheid van 1450 HV beschikt en bij bewerking van elk metaal inzetbaar is. De kernboor HSS Nova 25 is ideaal voor staalwerkzaamheden met een zaagdiepte tot maximaal 25 mm en de HSS Nova 50 is ideaal voor een zaagdiepte tot maximaal 50 mm. Ook deze kernboren beschikken met 64 HRC (800 HV) over een hoge snijtandhardheid en behalen een bewerkingssnelheid van maximaal 25 m per minuut. Alle drie genoemde kernboren kunnen een boordiameter van 12-60 mm verwerken.

Informatie: Voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie kunnen gebruikers de actiemachines registreren via de nieuwe my.FEIN-app, beschikbaar in de App Store (voor iPhone, iPad) en in Google Play (voor Android) of in het gratis online-portal op my.fein.com. Bekijk de website  meer informatie over deze en andere FEIN-acties.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Nieuwe instap magneetkernboormachine FEIN

05-07 Veel klanten van FEIN moeten met hun kernboormachines dikwijls onder de zwaarste omstandigheden een…

MetaalNieuws Extra IM

Robuust en krachtig: de nieuwe FEIN haakse slijpers

28-04 Daarmee presenteert FEIN een afgestemd systeem bestaande uit machine en slijpmiddelen voor professionals in…

Werkplaatstechniek

Veilig en nauwkeurig: FEIN afkortzaag metaal MKAS 355

02-02 Door de koudzaagmethode wordt het materiaal nauwelijks verhit, waardoor er geen metaalstofvorming en afhankelijk…

Werkplaatstechniek

Online-gereedschapsbeheer en Bluetooth-snellader FEIN

24-03 Met de nieuwe my.FEIN-app en de online-portal hebben de gebruikers en dealers van elektrisch…

Werkplaatstechniek

Topdeal FEIN voor eersteklas boorresultaten

13-03 Tot en met 31 maart krijgen klanten bij de koop van een actiekernboormachine een…

MetaalNieuws Extra IM

Topdeals FEIN met kantenfrees en haakse slijper

23-02 Twee elektrische gereedschappen vergemakkelijken de werkstappen van de lasnaadvoorbereiding tot aan het afslijpen van…

Werkplaatstechniek

Kantenfrezen voor nauwkeurige afschuiningen en radiussen

23-10 FEIN heeft drie met de hand geleide kantenfrezen ontwikkeld: de 18 Volt accukantenfrees AKFH…

Werkplaatstechniek

Accuslagschroevendraaier met een extreem sterk draaimoment

05-10 De fabrikant van elektrisch gereedschap FEIN heeft zijn accuslagschroevendraaierprogramma uitgebreid met een accuslagschroevendraaier met…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen