Hahn+Kolb verkoopt gereedschap vanuit Almelo

De Duitse leverancier Hahn+Kolb is een verkoopvestiging gestart in Almelo. Van hieruit worden nu onder meer gereedschap, machines en bedrijfsinrichting rechtstreeks in de Benelux verkocht.

Hahn+Kolb staat bekend om zijn assortiment in onder meer verspanings- en montagegereedschap, span- en meettechniek en elektrisch handgereedschap. Daarnaast levert het werkplaatsinrichting en metaalbewerkingsmachines. In alle gevallen gaat het om zowel premiummerken van topproducenten als om eigen merken. Het eigen premiummerk Atorn staat bijvoorbeeld voor kwaliteit en innovatie. En Orion kiezen bedrijven vanwege de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Leveringen en service lopen rechtstreeks via het logistieke centrum in Ludwigsburg. Vanuit het vrijwel compleet geautomatiseerde magazijn levert het bedrijf binnen 24 uur.

Het assortiment staat onder meer in de binnenkort verschijnende Nederlandstalige catalogi. Dankzij hierin vermelde QR-codes krijgen afnemers meer technische details, video’s en specbladen te zien. Raadplegen en bestellen kan ook via de webshop www.hahn-kolb-shop.com en de online productfinder. Die toont gereedschap op basis van bewerkingssoort en materiaal. Voor grote bedrijven biedt Hahn+Kolb ook goederen in consignatie, via een gereedschapuitgiftesysteem of via e-procurementoplossingen op maat.

De vestiging in Almelo met showroom en demoruimte biedt werk aan negen mensen. Vijf hiervan zijn rayonmanager. Zij werken vanuit homeoffice en adviseren in hun rayon. Ook op het gebied van verspaning- en meettechniek is een productspecialist beschikbaar. De buitendienst valt onder verkoopleiding van Simon Stroo. Het complete organisatieteam van Hahn+Kolb Tools Benelux staat onder directie van Jeroen Workel.

Onderdeel van Würth
Een van de grootste Duitse familiebedrijven, de Würth-Gruppe, is de moedermaatschappij van Hahn+Kolb. De Duitse dochter opereert sinds 1898 als zelfstandige onderneming vanuit Ludwigsburg, inmiddels met ruim 800 medewerkers. Mede dankzij het familiebedrijf vormt het een solide organisatie, die bovendien snel groeit: de laatste vijftien jaar openden vestigingen in elf landen.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

WOCKEN ontzorgt Hittech Landes met meetmiddelen

11-05 Bij Hittech Landes zijn heel wat meetmiddelen in gebruik. Het bedrijf is een specialist…

Verspanen

Phantom gereedschappen tot ’s avonds 19.00 uur online te bestellen

05-10 Gereedschappen van Phantom, het A-merk van verspaningsspecialist Van Ommen, zijn voortaan dagelijks tot een…

Verspanen

Phantom gereedschappen tot 's avonds 19.00 uur online te bestellen

05-10 Gereedschappen van Phantom, het A-merk van verspaningsspecialist Van Ommen, zijn voortaan dagelijks tot een…

Geen categorie

Zwaar werk passé door meervoudige moeraanzetters

02-07 Voor het regelmatig vervangen van wielen aan hun 500 bussen past Wiener Linien sinds…

Geen categorie

Douwes levert hoogwaardige Franse studbolts

12-06 Douwes International, leverancier van (anti-diefstal)schroeven, schroefsystemen, koppelingen en montagegereedschap, is sinds kort exclusief importeur…

Geen categorie

Mitutoyo verhoogt scansnelheid Crysta-Apex meetmachines

10-08 Mitutoyo stelde onlangs op de internationale meettechnische vakbeurs Control Messe in Stuttgart de nieuwe…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen