Heffiq en Spijkstaal gaan samenwerken

Heffiq en Spijkstaal hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De samenwerking houdt in dat Heffiq voor Nederland Spijkstaal elektrotrekkers en platformwagens gaat distribueren en onderhouden.

Het assortiment Spijkstaal elektrotrekkers en platformwagens is een aanvulling op het huidige leveringsprogramma van Heffiq dat bestaat uit Hyster hef- en magazijntrucks en Kärcher vloerreiningingsmachines. “Met deze aanvulling in ons assortiment zullen we nog beter in staat zijn om aan de intern transport wensen en eisen van onze klanten te kunnen voldoen”, aldus Lex Knol, algemeen directeur van Heffiq. “Mede door ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, vermindering van uitstoot en de toegenomen vraag naar elektrische voertuigen, is Spijkstaal een mooie aanvulling op ons intern transport assortiment.”

Slim
“Wij waren op zoek naar een partner die de distributie van onze elektrotrekkers en platformwagens in Nederland voor zijn rekening kon nemen en hebben die met Heffiq gevonden,” zegt Werner Ghitti, algemeen directeur bij Spijkstaal Elektro. “Dankzij de professionele aanpak van het landelijk dekkende sales- en serviceteam van Heffiq en de inzet van krachtige Spijkstaal voertuigen bij haar klanten, zijn zij in staat verdere optimalisatie van logistieke processen te realiseren met als resultaat een verhoging van efficiëntie. Door deze samenwerking zijn wij in staat om onze focus te leggen op innovatie en efficiënte productie van kwalitatief hoogwaardige voertuigen vanuit onze moderne productiefaciliteit in Spijkenisse.”
Spijkstaal elektrotrekkers hebben een sleepvermogen van 1 tot 30 ton, een goede ergonomie, passend motorvermogen, voldoende batterijcapaciteit, remvermogen en stabiliteit. De elektrische platformwagens zijn er met verschillende afmetingen en draagvermogens. Door de modulaire bouwwijze zijn verschillende motoren en differentieel overbrengingen beschikbaar, waardoor het Spijkstaal-voertuig aangepast kan worden aan klant specifieke wensen op het gebied van snelheid of trekkracht. De belangrijkste motivatie voor de inzet van Spijkstaal voertuigen is de verhoging van efficiency en de verlaging van de total cost of operations.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetaalNieuws Extra IM

Hoe kun je zware lasten vervoeren op de werkplek?

16-06 Items kunnen bovendien vallen of beschadigd worden als ze onjuist worden behandeld. Het is…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV