Hoffmann Group TV: tips, trends en nieuws

0

De Hoffmann Group heeft onlangs het online-kanaal Hoffmann Group TV geopend voor haar bewegende beelden. Met dit nieuwe video-portal biedt de systeempartner voor kwaliteitsgereedschap per direct de mogelijkheid om via een enkel platform snel en gemakkelijk informatie rondom professioneel verspanen, frezen, boren, draaien, meten en slijpen alsmede moderne bedrijfsinrichting te verkrijgen.

Hierbij staan branchetrends, tips van experts, bedrijfsnieuws en het producten- en serviceportfolio van de Hoffmann Group centraal. Daarnaast doet Hoffmann Group TV verslag van de sociale projecten van de Hoffmann Group Foundation en het DTM-seizoen. Een E-Mail-Pushservice houdt de kijkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Hoffmann Group TV is per direct online beschikbaar via de volgende link: tv.hoffmann-group.com.

“Als succesvol familiebedrijf staan wij onze klanten en partners permanent als probleemoplosser terzijde. Ons uitgebreide video-aanbod levert daarbij een waardevolle bijdrage”, vertelt Olaf Mörk, Director Marketing bij de Hoffmann Group. “De bundeling van onze bewegende beelden in een eigen tv-portal maakt de toegang tot onze productnoviteiten en adviesvideo’s nu nog eenvoudiger en daarmee wordt de mogelijkheid om snel kennis te vergaren groter. Dankzij een directe koppeling met onze eShop en de daar nieuw ingevoerde productdetailpagina’s kan bovendien snel meer informatie met bijbehorende voorwaarden over de verschillende producten worden opgevraagd.“

Via een moderne zoekfunctie maakt Hoffmann Group TV het de toeschouwers  makkelijker om de gewenste inhoud te vinden. Middels een archieffunctie zijn alle bijdragen van de Hoffmann Group ook na de introductie eenvoudig en doeltreffend te vinden.

Hoffmann Group TV is wereldwijd in 13 talen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich per direct via de volgende link voor de newsletter registreren en uit eerste hand vernemen wanneer er nieuwe thema’s zijn.