Hypertherm voert snijkwaliteit plasma verder op

5

Hypertherm introduceert op de Euroblech een nieuwe aanvulling op de X-Definition-plasmalijn en een nieuwe HyPrecision-waterstraalpomp met bijzondere mogelijkheden voor voorspellend onderhoud. Bezoekers kunnen een echte digitale ervaring bijwonen bij de fabrikant van industriële snijsystemen en -software.

Het X-Definition-plasma van Hypertherm is de nieuwste vorm van plasmatechnologie die voortbouwt op HD-plasma en de grenzen verlegt voor snijkwaliteit op koolstofstaal, roestvast staal en aluminium. Het resultaat: haaksere snijranden, minder hoekigheid en een uitstekende oppervlakteafwerking bij non-ferrometalen zoals aluminium en roestvast staal. Tijdens de beurs zullen bezoekers kennismaken met de nieuwste aanvulling op de XPR-plasmaproductfamilie en de indrukwekkende resultaten op een bijzondere manier ervaren.

Naast de nieuwe plasmatechnologieproducten van het bedrijf zal een nieuwe HyPrecision-waterstraalpomp worden geïntroduceerd. Een van de innovaties bij deze pomp is een onderhoudstechnologie voor afdichtingen die ervoor zorgt dat het systeem voortdurend op topniveau presteert. “Euroblech biedt het ideale podium om onze klanten te ontmoeten, hun behoeften volledig te begrijpen en onze nieuwste innovaties te demonstreren. Of er nu plasma- of waterstraaltechnologie nodig is voor de snijtoepassing, wij streven ernaar klanten te voorzien van de optimale snijtechnologie en -ervaring”, aldus Marco Mostert, regionaal directeur Hypertherm EMEA.

Naast al de nieuwe producten en technologieën zal het bedrijf de eigen Powermax-
lijn van licht-industriële plasmasnijders, de CAM-nestingsoftwarelijn, robotsoftware, automatiseringsproducten en tevens technologieën voor toortsen en slijtdelen van Hypertherm en de bedrijfsmerken Centricut en AccuStream tonen.

Hypertherm, hal 13, stand E108Hyperterm

Facebook Comments