IndustrieTOPs in teken van Smart Productivity

0

FME organiseert in mei samen met ING, VNO-NCW en de Koninklijke Metaalunie weer vier regionale voor directeuren (CEO’s en CTO’s) van technologiebedrijven. Dit keer staat het thema ‘Smart Productivity’ centraal.

Voor blijvend succes van je onderneming is continue verbetering in je organisatie van groot belang. Dit vraagt naast een duidelijke visie en ook om financiële armslag. Dit realiseer je met een hoge efficiëncy en effectiviteit van het hele proces: productiviteit. Een hogere productiviteit leidt tot een concurrerende kostprijs en – gecombineerd met topkwaliteit – uiteindelijk tot een sterkere (inter)nationale concurrentiepositie. Hoe realiseer je een hogere productiviteit met slimmer en flexibeler produceren? Directeuren van bedrijven delen tijdens deze events hun kennis over hoe zij de performance van hun bedrijf hebben verbeterd.

Alle bijeenkomsten behelzen een programma met een keynote lezing en thematafels over verschillende onderwerken zoals modulair ontwerpen, optimaliseren productiecapaciteit, cultuur en vakmanschap op de werkvloer, sociale innovatie en productiviteit vertaald naar cashgeneratie. Bij dat laatste onderwerp staat de vraag centraal wat een hogere productiviteit nu direct betekent voor het resultaat en het genereren van cash. Aan deze tafels gaat de tafelspreker met de deelnemers in discussie over een van de onderwerpen. De eigen visie en een proactieve bijdrage in het gesprek vormen een belangrijk onderdeel voor het leereffect van alle aanwezigen. De IndustrieTOP Midden & Oost-Nederland is op 21 mei bij Trumpf Nederland in Hengelo. Hier verzorgt Biba Visnjickien van Fraunhofer Project Center een keynote lezing over Smart Productivity. Daarna volgen op 22 mei de IndustrieTOP Zuid-Nederland bij i-team Global in Eindhoven, eveneens op 22 mei de IndustrieTOP Noord-Nederland bij Europrovyl in Leeuwarden en op 23 mei de IndustrieTOP West-Nederland bij in Engie Services West in Zaandam. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via de de website van FME.