Krachtige kantbank De Kruijff

0

De Kruijff Machinebouw in Soest heeft onlangs geïnvesteerd in een krachtige MVD 320 tons kantbank met Unimec tilhulpen, hydraulische klemming, bombering van Wila en Delem 66 besturingssysteem.

De zetlengte van deze kantbank is 4300 mm met een staanderbreedte van 3700 mm, een slag van 300 mm, een uitlading van 500 mm en een achteraanslag van 750 mm. Er wordt gebruik gemaakt van Wila messen, matrijzen (ook de grote V-groef van 160 mm) en diverse radiusgereedschappen (onder andere een radiusdeel met R=25 mm). Hiermee kan De Kruijff nu staal zetten met een dikte tot 20 mm, RVS tot 15 mm en aluminium (afhankelijk van de soort) tot 35 mm. Het RVS zetwerk kan zonder zichtgroeven afgeleverd worden.

Voor het zetten van dik plaatwerk zijn zware gereedschappen aangeschaft:  een ondermatrijs met een V-groef van 160 mm en een houder voor het inspannen van radiusgereedschap
Voor het zetten van dik plaatwerk zijn zware gereedschappen aangeschaft: een ondermatrijs met een V-groef van 160 mm en een houder voor het inspannen van radiusgereedschap

De Kruijff Machinebouw ontwerpt, produceert en installeert maatwerk RVS metaalconstructies, machines, apparaten en skids. Het bedrijf werkt voor opdrachtgevers in verschillende branches, waaronder voeding, olie, gas, chemie, farmacie, (ultrasoon)reiniging en waterbehandeling.