Kwaliteitsmerken staan centraal in video’s Magistor

0

In twee korte video’s van een minuut presenteert Magistor zowel haar actuele assortiment in verspanen als dat in straaltechniek.

Beide films, die op het YouTube kanaal van Magistor zijn geplaatst, zijn geheel in lijn met de visie van de verspanings- en straalspecialist uit Rijssen. “Het gaat bij ons om de merken die we vertegenwoordigen en niet zo zeer om Magistor zelf”, zegt verkoopleider Hans Rosenbrand. “En dat zie je in deze video’s duidelijk terug: onze merken staan centraal.

We werken uitsluitend met A-merken. Die ondersteunen we, naast passie, met onze kennis, advisering en trainingen. Zo optimaliseren we processen en bieden we voor iedere specifieke uitdaging een oplossing, met de hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten.”

Magistor heeft in 17 jaar tijd een mooi pakket verspanend gereedschap verzameld. Het Verspanings Assortiment 2020 omvat producten van de volgende merken: Alesa, DC, M.A. Ford, Mikron Tool, MK Morse, Nachi, Scami, Tungaloy, Urma, Vargus/Vardex en AKE.
Het Straal Assortiment 2020: Vulkan Chronital en Grittal, Ferrosad, Krampe Harex, Swarco, Steel Shot Works, Swarco, en Pantatec Ultimate.