Las grote verscheidenheid aan toepassingen met IS-Q Series van Amada Weld Tech Europe

Amada Weld Tech Europe brengt de IS-Q serie Inverter Resistance Welding Power Supply onder de aandacht. Met een compact ontwerp voor optimale systeemintegratie is de IS-Q serie ontworpen voor gebruik in combinatie met mechanische, pneumatische of gemotoriseerde laskoppen. Deze technologie is ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen.

De IS-Q serie van Amada Weld Tech Europe is verkrijgbaar in verschillende versies, elk met een ander prestatiebereik, lasstroomtype en diverse andere kenmerken. Deze versies omvatten de IS-Q3000A, de IS-Q6000A, de IS-Q40A en de IS-Q500A.

De IS-Q serie van Amada Weld Tech Europe biedt controlebewaking met zowel de MG3 als de OP-AWS3-A Active Welding Systems. De OP-AWS3-A integreert de procescontrole van alle mechanische en elektrische parameters. Het integreert ook statische en dynamische procesbewaking, evenals kwaliteitsanalyse met een geavanceerde SPC-functie en datalogging mogelijkheid.

De geïntegreerde procesbewaking van deze serie maakt een strenge kwaliteitscontrole mogelijk. Dankzij de hoge uitgangsstroom leidt het systeem ook tot korte cyclustijden. Met een feedback tot 20 kHz kan snel worden gereageerd op schommelingen in het lasproces. Dankzij de stroom-, spannings- en vermogensregeling van de serie wordt een optimale terugkoppeling bereikt. De ISQ-serie biedt ook extra krachtregeling via een proportioneel pneumatisch ventiel.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verbinden

Laserlassen draagt bij aan sneller elektrisch tanken

21-02 Het opladen van een elektrische auto net zo snel en gemakkelijk als het tanken…

Verbinden

Amada Weld Tech lanceert Jupiter laserlassysteem

13-12 De Jupiter is volgens de producent ideaal voor batterijmodules van maximaal 300x300x300 mm, met…

Verbinden

Amada Weld Tech verbetert procesbeheersing van puntlassen

06-03 De closed-loop feedback functionaliteit van Amada Weld Tech stelt productiebedrijven in staat om een…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV