Las grote verscheidenheid aan toepassingen met IS-Q Series van Amada Weld Tech Europe

Amada Weld Tech Europe brengt de IS-Q serie Inverter Resistance Welding Power Supply onder de aandacht. Met een compact ontwerp voor optimale systeemintegratie is de IS-Q serie ontworpen voor gebruik in combinatie met mechanische, pneumatische of gemotoriseerde laskoppen. Deze technologie is ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen.

De IS-Q serie van Amada Weld Tech Europe is verkrijgbaar in verschillende versies, elk met een ander prestatiebereik, lasstroomtype en diverse andere kenmerken. Deze versies omvatten de IS-Q3000A, de IS-Q6000A, de IS-Q40A en de IS-Q500A.

De IS-Q serie van Amada Weld Tech Europe biedt controlebewaking met zowel de MG3 als de OP-AWS3-A Active Welding Systems. De OP-AWS3-A integreert de procescontrole van alle mechanische en elektrische parameters. Het integreert ook statische en dynamische procesbewaking, evenals kwaliteitsanalyse met een geavanceerde SPC-functie en datalogging mogelijkheid.

De geïntegreerde procesbewaking van deze serie maakt een strenge kwaliteitscontrole mogelijk. Dankzij de hoge uitgangsstroom leidt het systeem ook tot korte cyclustijden. Met een feedback tot 20 kHz kan snel worden gereageerd op schommelingen in het lasproces. Dankzij de stroom-, spannings- en vermogensregeling van de serie wordt een optimale terugkoppeling bereikt. De ISQ-serie biedt ook extra krachtregeling via een proportioneel pneumatisch ventiel.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen