Leering Hengelo importeur Karmetal zaagmachines

0

Leering Hengelo is sinds kort importeur van Karmetal in de Benelux. Deze Turkse fabrikant, opgericht in 1975, biedt een compleet pakket bandzaagmachines voor de maakindustrie.

Karmetal is marktleider in Turkije. De zaagmachines staan bekend om de degelijke constructie, kwalitatief  goede componenten en automatisering met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Naast Karmetal importeert Leering Hengelo ook Amada zaagmachines en bandzagen. Het Karmetal product gamma bestaat uit de volgende machineseries.

De Craft machines, handbediend: een handbediende machine, die zich onderscheidt door een degelijke machine-opbouw en een praktische, eenvoudige bediening. Er is een 180 mm en 220 mm uitvoering beschikbaar. Semi-automatische machines: een halfautomatische machine, beschikbaar in diverse varianten met en zonder verstek. Volautomatische machines: geschikt voor het zagen van grote productie-aantallen.

Leering Hengelo biedt met haar eigen service-dienst ook het onderhoud aan voor zowel de Karmetal als Amada zaagmachines.