Martin Suijker nieuwe Algemeen Directeur Van Raak Groep

0

Martin Suijker (51) wordt de nieuwe Algemeen Directeur van Van Raak Groep. Hij volgt vanaf 1 januari Henk van Grinsven op, onder wiens leiding het bedrijf de afgelopen 16 jaar is uitgegroeid van twee naar zes regionale vestigingen.

Samen met Rutger van Raak zet Van Grinsven als directie een stap opzij. Martin Suijker krijgt de opdracht om nieuwe impulsen te geven aan de ontzorging in staal, RVS en aluminium en verdere groei van de groep te realiseren.

Verbindingen tussen mensen bouwen

De nieuwe man is meer dan 25 jaar actief in de B2B, bij onder andere De Stiho Groep en Bouwmaat. Hij heeft resultaten geboekt op het gebied van expansie, omnichannel en business development door een focus op de behoefte van de klant. Martin Suijker verheugt zich op de nieuwe uitdaging:  “Van Raak Groep is een warm familiebedrijf waar continuïteit boven winstmaximalisatie staat. De ambities en kernwaarden van het bedrijf staan heel dicht bij mijn eigen persoonlijkheid.”

Volop in beweging

“Martin Suijker heeft een schat aan ervaring, die zeer van pas komt in zijn nieuwe rol”, aldus Henk van Grinsven. “Onze organisatie is volop in beweging en Suijkers deskundigheid en gedrevenheid zijn hierbij zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij samen met onze vestigingsmanagers en het management team nieuwe dimensies geeft aan onze toegewijde klantbenadering.”

Met Rutger van Raak, die als beheerder van strategische relaties actief is, blijft Van Grinsven eigenaar van Van Raak Groep.