Meer winst door Hoge Sterkte Staal

0
115

Teqnow organiseert op 11 juni in samenwerking met FDP de bijeenkomst ‘Meer winst dankzij toepassing van Hoge Sterkte Staal (HSS)’. Deelnemers worden op de hoogte gebracht van de mogelijkheden van deze stalen.

Om goed te kunnen concurreren wordt kennis, ook van materialen, steeds belangrijker. Door een juiste materiaalkeuze kan de kostprijs vaak fors worden gereduceerd. Er is een groot aantal interessante materialen waar je uit kunt kiezen. Een van deze interessante materiaalgroepen zijn de Hoge Sterkte Stalen. Deze stalen met hogere rekgrenzen worden enerzijds ingezet om tot zwaarder belastbare constructies te komen. Anderzijds bieden deze stalen vaak forse mogelijkheden om kosten te reduceren.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers inzicht in de volgende vragen: Wat zijn hoge sterkte stalen? Wanneer is het zinvol om deze toe te passen? Waar moet je als engineer rekening mee houden als je deze stalen wilt toepassen? Hoe gedraagt hoge sterkte staal zich tijdens productie? Waar moet je rekening mee houden? De doelgroep zijn engineers en productieverantwoordelijken die meer willen weten over de kansen die het op de juiste manier toepassen van Hoge Sterkte Stalen kunnen bieden. De bijeenkomst is bij Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein. Aanmelden kan bij Teqnow.