Met MetaalNieuws naar de EuroBLECH 2016

0
998

Van 25 tot en met 29 oktober wordt in Hannover (D) weer de Euroblech gehouden. Dit is de grootste vakbeurs voor plaatbewerking ter wereld. De jongste trends en ontwikkelingen zijn hier te zien. MetaalNieuws heeft voor haar lezers een geweldige aanbieding: wij organiseren op dinsdag 25 oktober een eendaagse reis per luxe touringcar naar de Euroblech. Deelname aan deze trip en toegang tot de beurs zijn gratis voor MetaalNieuwslezers met een professionele belangstelling voor plaatbewerking. U kunt zich hiervoor nu opgeven!

Zoals in de hele maakindustrie, zijn ook in de plaatbewerking grote ontwikkelingen gaande, nu de productieprocessen en de mogelijkheden van internet steeds nadrukkelijker aan elkaar worden geknoopt. De digitalisering van de productie is in gang gezet en dat biedt grote mogelijkheden om flexibel en betrouwbaar te produceren, doorlooptijden te verkorten en de kwaliteit van producten te vergroten. De productie wordt steeds verder geautomatiseerd, nu machines, gereedschappen en producten met elkaar gaan communiceren en digitale gegevensuitwisseling tussen alle partijen in de productieketens normaal wordt. Zo kunnen plaatbewerkers steeds beter inspelen op de ontwikkelingen waarmee zij allemaal worden geconfronteerd: klanten die steeds hogere eisen stellen ten aanzien van productkwaliteit en levertijden en series die steeds kleiner en gevarieerder worden.

Als er één beurs is, die laat zien wat de ontwikkelingen op dit gebied zijn, dan is het wel de Euroblech. Alle fabrikanten zijn hier present met hun machines, systemen en complete oplossingen voor moderne productieprocessen. Zij showen live de nieuwste lasersnijmachines, plasmasnijders, waterjets, ponsmachines, kantbanken, persen, walsen, lasapparatuur, apparatuur voor oppervlaktebehandeling etcetera. Maar ook tal van handling- en opslagsystemen. En natuurlijk de nieuwste software om het maximale rendement uit deze apparatuur te halen.

MetaalNieuws biedt u de gelegenheid om deze internationale vakbeurs gratis te bezoeken. Iedereen die professioneel met plaatbewerking bezig is kan van dit aanbod gebruik maken: leden van het managementteam, bedrijfsleiders, maar ook werkvoorbereiders, werkplaatschefs en operators die machines bedienen.

Meer informatie en het aanmeldformulier betreffende deze busreis.