Metabo introduceert digitale bouwradio

0

Met de nieuwe digitale bouwradio van Metabo, de R 12-18 DAB+ BT, is de muziek overal te horen, of het nu buiten op de bouwplaats is of binnen in de werkplaats. Want de radio werkt op netvoeding en op accu-packs; alle Metabo accu-packs van 12 tot 18 Volt passen in het nieuwe apparaat.

Met een 8.0 Ah LiHD-accu werkt de radio zelfs max. 36 uur – dat is voldoende voor meer dan vier hele werkdagen. Aangezien de radio licht en compact is, kan hij overal goed mee naartoe worden genomen. Het robuuste frame beschermt de behuizing rondom. Met zijn grote luidspreker en volle geluid voert de R 12-18 DAB+ BT op iedere bouwplaats de boventoon. Met de optionele Bluetooth-streaming-functie kunnen de lievelingsmuziek of podcasts ook via smartphones en tablet-pc’s op de R 12-18 DAB+ BT worden afgespeeld. Op het grote display ziet men alle belangrijke informatie goed leesbaar in een oogopslag.

De radio heeft grote knoppen, zodat men deze ook met werkhandschoenen comfortabel kan bedienen. De radio kan met alle 18 Volt accu-packs van Metabo gebruikt worden, die ook met machines van andere fabrikanten uitwisselbaar zijn. Want Metabo is deel van het Cordless Alliance System (CAS). Binnen het CAS zijn meer dan 110 machines van verschillende fabrikanten met een accu-pack 100% uitwisselbaar en naar wens te combineren.