Nieuwe Kemet catalogus vlak-, mat- en glansleppen

Kemet Europe in Bergen op Zoom, totaalleverancier voor het vlakleppen, presenteert haar nieuwe catalogus voor deze hoogwaardige verspaningstechniek voor de bewerking van bijvoorbeeld spuitgietmatrijzen, luchtdichte afdichtingen, hoogwaardige kleppen en flenzen.

De catalogus toont een gamma aan vlaklepmachines met accessoires, diamantproducten, schuur- en polijsttoebehoren en andere verbruiksmaterialen. Hij biedt een eenvoudige indeling in hoofdstukken en is voorzien van een automatische indexering. Hierdoor zijn de gewenste apparatuur en aanverwante producten eenvoudig te vinden.
De ‘Vlak-, mat- en glansleppen Catalogus’ is een gids voor professionals in onderhouds- en productiewerkplaatsen. Deze editie is een grote verbetering ten opzichte van de vorige en is de meest uitgebreide catalogus die Kemet ooit heeft uitgebracht.

Wat is vlakleppen?
Leppen is een volwaardige verspanende productietechniek voor het behalen van ultra vlakke en evenwijdige oppervlakken. Deze is ook uiterst geschikt wanneer nauwe diktetoleranties of zeer lage oppervlakteruwheden vereist zijn. Het te bewerken oppervlak beweegt zich over een lepplaat waarop emulsie is aangebracht. Vlakleppen is mogelijk met verschillende schuurmiddelen waaronder diamantemulsie of leppoeder.

Kemet Europe is een gespecialiseerde handel met service en opleiding voor apparatuur en technieken voor precisie oppervlaktebewerkingen. Naast het lepprogramma biedt zij ook polijstapparatuur om snel en efficiënt matrijzen te polijsten, reinigingssystemen voor precisiereiniging en ontvetting van moeilijk bereikbare en gecompliceerde delen en matrijzen, alsmede geavanceerde metallografische machines voor materiaalonderzoek (doorslijpen, schuren, inbedden en polijsten).

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

3D

Innovatieve spuitgietmatrijzen uit de 3D-printer

15-02 Met deze zogenaamde additieve matrijzen kunnen prototypes worden gemaakt waarvan de eigenschappen veel dichter…

Automatisering

Meer controle over productie spuitgietmatrijzen

30-11 Kwesties als levertijden die onder druk staan en producten die alsmaar complexer worden, waren…

Toeleveren

High-mix low-volume op multitasking machine

13-05 Aanhoudende druk op prijzen en levertijd en een nijpend tekort aan vakbekwaam personeel, dwingen…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?