Open dag bij Sneep Industries

0

Op het terrein van Sneep Industries in Strijen (sinds maart onderdeel van de SKB-Group) is het al maanden een drukte van belang: voor de zomervakantie waren het de verhuiswagens die draai- en freesbanken kwamen brengen, in de zomervakantie is een hypermoderne lasersnijmachine geplaatst en momenteel wordt er een nieuwe plasmasnijder opgebouwd. Ondertussen staat een groot meteringsysteem (24” buizen, 6 meter hoog) klaar voor de fabriekstest. Een CNC buigmachine wordt eind van het jaar verwacht.

Sneep Industries heeft ook een jubileum. Al 35 jaar is dit technische bedrijf actief in Nederland met montage van pipingsystemen voor de voedings – en chemische industrie en het bewerken van metaal voor onderdelen en apparaten. DSM, Fuji, IFF, Stinis, Brush en Woodward zijn voorbeelden van veeleisende klanten die al vele jaren door Sneep Industries worden bediend.

Open dag
Dit jubileum wordt op 15 oktober gevierd tijdens een open dag tezamen met de nieuwe zusterbedrijven die bij de SKB-Group horen. Enkele hebben onderdak in Strijen gevonden, wat de bovengenoemde bedrijvigheid verklaart. Op de open dag kunnen klanten ervaren welk uitgebreid machinepark en vakmanschap tot hun beschikking staan op het gebied van (CNC) verspanen, plaatsnijden, zetten, walsen, (gecertificeerd) constructie- en pijplassen. Voor grote complexe projecten onder keur is er een team van ervaren werkvoorbereiders en projectleiders.
“Wij vormen een groep van metaalbedrijven die voordelig kan werken, op een hoog kwaliteitsniveau met het breedste aanbod in metaalbewerking”, verklaart algemeen directeur Rob den Hartog. “Hierbij spelen we in op de vraag naar flexibele leveringen, nu steeds meer bedrijven zich concentreren op ontwikkeling, marketing en service en de fabricage uitbesteden. Wij leveren met alle plezier de vakkundige handjes. Door hun ervaring met productie en procestechniek, hebben onze tekenaars in de detailengineering een bijzonder oog voor maakbaarheid en onderhoudbaarheid. Kortom, een onderscheidend maakbedrijf waar de Nederlandse industrie trots op mag zijn.”
Aanmelden voor de open dag kan via www.sneepindustries.com/opendag.