Partnerschap Lantek met Danobat

0

Lantek heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gesloten met de afdeling plaatmetaal van Danobatgroup om zijn software in te bouwen op lasersnijlijnen.
Dankzij deze samenwerking kunnen de klanten van Danobat Sheet Metal de software van Lantek gebruiken op coil-lasersnijlijnen en alle machines, en profiteren van het netwerk van bijkantoren, technische service en gekwalificeerde filialen van Lantek over de hele wereld. De ervaring van Lantek in de metaalsector stelt eindklanten in staat om processen te optimaliseren en het rendement op investeringen in machines en software te maximaliseren.

Danobat Sheet Metal is de divisie van de Danobatgroup, die is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van metaalbewerkingstechnologie. De machines voeren het gehele plaatbewerkingsproces uit, van basismateriaal tot eindproduct, met gebruikmaking van de nieuwste generatie software. De overeenkomst met Lantek richt zich op het laatste.

Danobat Sheet Metal heeft altijd vooropgelopen in de nieuwste technologieën dankzij zijn uitgebreide ervaring en zijn constante toewijding aan innovatie in zijn onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Vanaf nu beschikt het ook over alle knowhow van Lantek op het gebied van CAD/CAM/MES/ERP-softwareoplossingen voor bedrijven in de metaalsector die plaatwerk, buizen en profielen produceren met alle mogelijke snijtechnologie. Deze nieuwe overeenkomst maakt deel uit van het beleid van Lantek om de samenwerkingsovereenkomsten aan te gaan met partners over de hele wereld.