Perfecte mix

0

WSB presenteerde op haar stand op de Eurofinish & Materials in Leuven (15 en 16 mei) de Wagner TwinControl, een instapmodel voor 2K toepassingen. De mobiele TwinControl is een economisch, compact en gebruiksvriendelijk systeem voor een ruim aantal toepassingen.

De TwinControl biedt in de praktijk gebruiksvriendelijkheid, hoge betrouwbaarheid en een korte terugverdientijd. Vooral die eerste twee factoren gaat WSB direct laten zien op de beursstand door met een druk op de knop een perfect drankje te mixen. Maar daarnaast is de machine natuurlijk meer geschikt voor 2K Epoxy en 2K PU-coatings, maar ook moeilijke toepassingen, zoals abrasieve materialen, reactieve verven, materialen met hoge viscositeit.

De speciale software van de TwinControl zorgt voor een constante mengverhouding en regelt alle werkparameters om een constante en nauwkeurige mengkwaliteit te verzekeren. Korte terugverdientijd: Geen afkeur of herstelkosten door foute mengverhoudingen; Geen ongebruikt gemengd materiaal. Alleen mengen wat nodig is; Tijdsbesparing voor manuele reiniging- en mengprocessen; Toename in productiviteit; Aanzienlijke afname van materiaalverspilling en verbruik van oplosmiddelen; Verminderd onderhoud; Controle van materiaalverbruik.