Persluchtconcept Boge CIP speelt mee aan de top

4

Persluchtspecialist Boge is met zijn Continuous Improvement Programme (CIP) als tweede geëindigd in de categorie Industrie 4.0 van de Best of Industry Award van het Duitse vakblad MM MaschinenMarkt.

Het Continuous Improvement Programme, dat sinds april 2017 in gebruik is, stelt nieuwe maatstaven op het gebied van klantnabijheid en persluchtefficiëntie. Door middel van permanente gegevensanalyse van de persluchttechnologie stelt Boge mogelijkheden vast voor besparingen op energie. De installatie wordt zo continu en klantspecifiek doorontwikkeld. Op deze wijze veroudert het persluchtsysteem niet, maar wordt in het gebruik steeds energie-efficiënter. Kostenintensief onderhoud behoort daarmee tot het verleden.

Op basis van gegevensanalyses maakt de persluchtspecialist uit Bielefeld zijn al geïnstalleerde systemen met het Continuous Improvement Programme steeds energiezuiniger. In 2017 won Boge voor deze vernieuwende serviceoplossing de Diamond Star van het economische dagblad Handelsblatt.

Een revolutionair concept als Boge CIP vereist een al even innovatief machineontwerp. Aan deze pretentie voldoet de High Speed Turbo-technologie Boge HST. De modulaire opbouw en de compacte en onderhoudsarme constructie maken een vervanging van de hardware binnen zeer korte tijd mogelijk. En dat zonder meerkosten voor de gebruiker – want ook bij de financiering van de service slaat Boge nieuwe wegen in. In plaats van een vaste prijs te betalen, delen de gebruiker en Boge de daadwerkelijke besparingen op energie gedurende een gedefinieerde periode.

Facebook Comments