Piet Mosterd koninklijk onderscheiden bij neerleggen directeurschap AWL

0

Piet Mosterd treedt per 1 januari formeel terug als algemeen directeur van AWL-Techniek in Harderwijk. Tijdens een feestelijke receptie ontving hij uit handen van de burgemeester van Nunspeet een Koninklijke Onderscheiding (Ridder in de Orde van Oranje-Nassau).

Tijdens de receptie werd duidelijk welke bijdrage Piet Mosterd heeft geleverd aan de groei en ontwikkeling van AWL in de afgelopen jaren. Daarnaast is zijn betrokkenheid bij regionale – en nationale – initiatieven, waaronder De Techniek Academie, Veluwe Portaal, Platform Techniek Noordwest Veluwe, FME, NIL en het LAC niet onopgemerkt gebleven.

Na ruim 40 jaar werkzaam te geweest voor de internationale machinebouwer in Harderwijk, achtte Mosterd de tijd rijp om het stokje door te geven. Vanaf 1 januari 2016 draagt hij zijn operationele taken dan ook over aan Brand van ’t Hof, technisch directeur en medeaandeelhouder van AWL, die vanaf dat moment de functie van algemeen directeur zal uitoefenen. Mosterds inzet, passie en enthousiasme voor techniek, innovatie en technisch onderwijs blijven echter behouden, aangezien hij een grote rol van betekenis blijft spelen bij AWL. “Er staat een prachtig bedrijf met een sterke directie. Dat geeft mij de rust en het vertrouwen om nu deze stap te maken. Ik zal me blijven bezighouden met de strategie en de ontwikkelingen bij de internationale vestigingen en uiteraard met alle belangrijke initiatieven waarbij AWL betrokken is”, aldus Mosterd.