Triumph Group versterkt management

0

Björn Wesselink is per 1 november bij Triumph Group in dienst getreden als Operations Manager High Tech. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verschillende werkmaatschappijen binnen Triumph in de komende jaren. Wesselink heeft ervaring als BU Director Operations bij Thule Towing Systems en Manager Operations bij voestAlpine Polynorm.

Tot de Triumph Groep behoren onder andere Masévon Technology, Vernooy Vacuum Engineering en Machinefabriek Tuin. De groep streeft een verdergaande groei en internationalisatie van de ondernemingen na.
De groep is actief in diverse segmenten, zoals chemische-, voedingsmiddelen-, lucht- en ruimtevaart-, automotive-, semi conductor-, solar- en display-industrie. In het complete voortbrengingsproces van (concept/proces)engineering tot vervaardiging van complexe systemen, modules en machines vervult Masévon Technology de rol van hightech system supplier. In combinatie met Vernooy Vacuüm Engineering is Masévon Technology sterk in het ontwikkelen en realiseren van (grote) vacuüm kamers waarin complexe (depositie)processen plaatsvinden.