Van Raak Staal opent vestiging Barneveld

Begin februari is de nieuwe Van Raak Staal vestiging geopend in Barneveld. Het is de zevende vestiging van de Van Raak Groep.

Afgelopen maanden heeft het kersverse Barneveldse team de schouders eronder gezet om de voorraden in de nieuwe vestiging van Van Raak Staal op niveau te brengen.

Afgelopen maanden heeft het kersverse Barneveldse team de schouders eronder gezet om de voorraden op niveau te brengen. Stalen buizen, kokers, staf en plaat in diverse soorten en kwaliteiten zijn direct beschikbaar. Tevens heeft de nieuwe vestiging goede mogelijkheden voor RVS en aluminium. Woudenberger Niels Hardeman is met het lokale team er  nu helemaal klaar voor om klanten van dienst te zijn.

Klein en persoonlijk benaderbaar

“Wij willen groeien door bovenal klein en persoonlijk benaderbaar voor klanten te blijven”, aldus algemeen directeur Martin Suijker. “Onze vestiging in Duiven is enorm gegroeid, vooral in het midden van het land. Om te kunnen blijven groeien als bedrijf en tegelijk trouw te blijven aan onze filosofie voelden we sterk de noodzaak om ons in Barneveld te vestigen.”

Regio Midden Nederland

Jan Willem Brouwer, vestigingsmanager van Duiven en initiator van de nieuwe vestiging, vult aan: “Vanuit Barneveld kunnen we de huidige klanten in de regio midden Nederland beter bedienen en kunnen we groeien bij bestaande én nieuwe relaties doordat we een brede voorraad in staal, RVS en aluminium neerleggen die daardoor snel beschikbaar is. Zo krijgt onze vestiging in Duiven meer ruimte om oostwaarts nieuwe relaties te bedienen.”

Ook wordt er geïnvesteerd in hoogwaardige voorraad om klanten snel een hoge diversiteit in al dan niet kleine hoeveelheden te leveren. De klanten hebben hierbij steeds de keuze om hun materiaal te laten bezorgen – zelfs zeer snel met de Staalexpress – of zelf op te halen in Barneveld. Voor specifieke items garandeert het Europese leveranciersnetwerk van de Van Raak Groep een vlotte levering.

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

EDI via SCSN netwerk voor klanten Van Raak Staal

21-12 Een multinational in de Brainport regio wil uiteindelijk ook digitaal verbonden zijn met dat…

Materialen

Van Raak Staal opent extra vestiging

02-12 Met ingang van het nieuwe jaar wordt de Van Raak Groep uitgebreid met een…

Materialen

RVS-voorraad Van Raak Staal Oss fors uitgebreid

31-10 Klanten kunnen per direct bij Van Raak Staal Oss terecht voor een ruim assortiment…

Materialen

Levering binnen 1 uur met Staal Express

21-11 QRM is momenteel een gevleugeld begrip in de maakindustrie en zeker ook bij metaalverwerkende…

Materialen

‘Grote ambitie om klein te blijven’

28-09 “Voor klanten altijd klein en persoonlijk benaderbaar blijven. Samen ontdekken hoe wij allebei nog…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen