Verdiepingsworkshops CrossRoads

0

CrossRoads, een Interreg IV A project gericht op innovatie door maakbedrijven in samenwerking met kennisinstellingen in de regio Zuid-Nederland en Vlaanderen, organiseert dit voorjaar een aantal verdiepingsworkshops.

Hierin worden diverse innovatieve ontwikkelingen die door CrossRoads in gang zijn gezet met andere bedrijven gedeeld. Vervolgens wordt gekeken of er nog een stap verder kan worden gezet. Wellicht dat dit leidt tot nieuwe projectideeën en samenwerkingen.

Per technologisch gebied wordt er een verdiepingsworkshop georganiseerd. Op 5 februari (16.00 – 18.00 uur) is de verdiepingsworkshop Remote Diagnostics in Eindhoven. Op 21 februari (16.00 – 18.00 uur) de verdiepingsworkshop Nanomaterialen in Elsloo. Op 5 maart (15.00 – 18.30 uur) de verdiepingsworkshop Oppervlaktebehandeling in Zoersel. Op 13 maart (16.00 – 18.00 uur) de verdiepingsworkshop Embedded Vision in Leuven.

Het programma ziet er steeds als volgt uit: Introductie door kernplatformlid, pitchen van de projecten met het accent op de technologische ontwikkelingen, discussie/uitwisseling en aangeklede borrel. De deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is wel verplicht. Dat kan via de agenda op www.crossroadsproject.eu.