Vier dagen virtuele Euroblech

0

Onder andere Bystronic, Prima Power, Trumpf, Salvagnini en Mazak presenteren deze week hun nieuwste ontwikkelingen op de virtuele Euroblech. Dit vierdaagse online handels-, netwerk- en webinar-event voor de hele plaatwerkketen duurt van 27 tot en met 30 oktober en kan dagelijks van 8.00 tot 16.00 uur online worden bezocht.

De geselecteerde Euroblech exposanten lichten hun nieuwste innovaties en technologieën toe in een virtueel theater. Dat gebeurt middels presentaties van ongeveer 15 minuten, gevolgd door een vraag en antwoord sessie. Daarnaast zijn er productdemonstraties om een virtuele beurservaring te creëren en bezoekers de mogelijkheid te bieden producten meer in detail te bekijken.

Tijdens de live events zijn er verschillende opties voor bezoekers om met exposanten in contact te komen: ze kunnen hun visitekaartje in de virtuele stand achterlaten, vooraf een afspraak maken voor een ontmoeting of direct in contact treden terwijl ze door de virtuele stand gaan.

Vooraf afspraken maken

Het platform van de Euroblech Digital Innovation Summit is al een aantal weken geopend voor het maken van afspraken. Dat gaat makkelijk en intuïtief en er is geen extra software voor nodig. Bezoekers loggen eenvoudig in, vullen hun profiel in met hun interessegebieden en kunnen zoeken naar exposanten om uitnodigingen voor afspraken te sturen.

Webinars over actuele trends

Tijdens de eerste Euroblech Digital Innovation Summit kunnen bezoekers niet  alleen virtueel exposanten ontmoeten maar ook webinars volgen over de actuele industriële trends. Er is een dagelijks programma van webinars met industriële deskundigen. Zij geven onder andere inzicht in de nieuwste technieken en praktijkvoorbeelden over onderwerpen als digitalisering, vormings- en scheidingstechniek, automatisering en procesoptimalisatie.

Zie de website van de virtuele Euroblech voor het complete programma