Vier verspaners samen in Micro Machining Group

0

Technology Twente, HFI, FIV en Germefa hebben zich verenigd in de Micro Machining Group, een onderdeel van Aalberts Industries. De vier bedrijven presenteren zich voor het eerst als groep op de ESEF.

Hoogtechnologische markten eisen hoog-specialistische kennis en capaciteiten van leveranciers. De opdrachtgevers in deze markten zoeken leveranciers die een bijdrage leveren aan hun innovatiekracht. Daarom hebben Technology Twente, HFI, FIV en Germefa nu hun krachten gebundeld. Als groep zijn de vier bedrijven in staat hun klanten meer zorgen en uitdagingen uit handen te nemen, door zowel expertise als productiefaciliteiten te combineren.

De Micro Machining Group is gespecialiseerd in de volgende technologische markten: meet- en regeltechniek, olie- en gas, lucht- en ruimtevaart, semiconductor, voedingsmiddelen, automotive, medisch/optisch, defensie en de attractiemarkt.

Directeur van de groep is Rens Hofstede. Hij zegt: “Vier verspanende bedrijven die al jarenlang intensief samenwerken, processen perfect op elkaar hebben afgestemd en toch een eigen karakter hebben behouden. Dat is waar onze klanten van profiteren.Wij kunnen de leveringen aan opdrachtgevers garanderen omdat kwaliteitsstandaarden, productieprocessen en machines binnen de groep volledig op elkaar zijn afgestemd. Onze klanten ervaren het voordeel van deze intensieve samenwerking simpelweg omdat wij in vrijwel alle gevallen aan hun vraag kunnen voldoen. Toch koesteren wij voor hen ook de verschillen tussen deze vier bedrijven. Ieder met zijn eigen focus op bijvoorbeeld precisie, korte doorlooptijden of tot in de finesse geoptimaliseerde processen. Juist onze onderlinge verschillen zorgen ervoor dat klanten bij de Micro Machining Group altijd de juiste kennis, snelheid, precisie en dienstverlening krijgen.”

HFI kent een ver doorgevoerde cultuur van procesoptimalisatie. Technology Twente biedt een perfecte balans tussen doorlooptijd, aantallen en kwaliteit. Germefa biedt talloze mogelijkheden met grote precisie en FIV hanteert korte doorlooptijden waardoor klanten op tijd beschikken over hun componenten.