Vijf dagen Metav digitaal

0

Onder het motto ‘Let’s talk about innovation’ worden van 15 tot en met 19 juni de Metav web-sessions gehouden. Met dit digitale platform biedt de beursorganisatie de bezoekers en de exposanten van deze vakbeurs voor metaalbewerking, die een jaar is uitgesteld, een alternatief. Het digitale platform informeert over oplossingen voor de productie in de tijd na corona.

Bijna 90 bedrijven zullen op vijf dagen van 9.00 tot 18.00 uur presentaties verzorgen. Deze hebben met name betrekking op de thema’s digitalisering, gereedschappen, werktuigmachines en systemen, software, meettechniek en kwaliteitscontrole, additieve productie componenten en systemen en medische techniek. De presentaties zijn voornamelijk in het Duits, maar deels ook in het Engels. Net al op de echte Metav zullen bezoekers aanbieders met elkaar kunnen vergelijken, vragen kunnen stellen en met productdeskundigen kunnen discussiëren.
Er is een speciale website gemaakt waarop het volledige programma met alle deelnemers staat en waar men zich kan aanmelden.