Heku Tools gecertificeerd servicepartner van Allmatic

0
711

Heku Tools in Kaatsheuvel is sinds 1 januari gecertificeerd servicepartner voor Nederland van Allmatic-Jacob Spannsysteme.

Heku Tools heeft deze status verworven doordat zij aan alle scholingen van Allmatic-Jacob heeft deelgenomen en beschikt over alle voorgeschreven testapparatuur. Hiermee voldoet Heku Tools aan alle voorgeschreven kwaliteitseisen om Allmatic opspansystemen te onderhouden en/of te repareren.
Voor gebruikers van deze opspansystemen betekent dit concreet dat reparatie en onderhoud geschiedt volgens fabrieksnormen en dat er volledige fabrieksgarantie geldt op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. “Ook is er sprake van korte communicatielijnen doordat de gebruiker direct contact heeft met de partij die de reparatie- of onderhoudsopdrachten uitvoert”, aldus Jan Herweijer van Heku Tools. “Reparatie of onderhoud gaan ook sneller omdat dit in Nederland plaatsvindt. Uiteraard betekent dit ook dat Heku Tools in Nederland het beste adres is voor advies en verkoop van het gehele leveringsprogramma Allmatic-Jacob opspansystemen.”

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein