A+O Metalektro presenteert opgefrist aanbod

A+O Metalektro heeft onlangs tijdens een webinar haar opgefriste aanbod voor 2024 gepresenteerd.

In het webinar maakt A+O de metalektrobedrijven wegwijs in alle vergoedingen en workshops en in de nieuwe indeling van het aanbod.

A+O ondersteunt de sector ook in 2024 met dienstverlening en een aanbod gericht op het aantrekken en behouden van vakkrachten, ontwikkeling van medewerkers en ondersteunen van sterk werkgeverschap. Voor komend jaar staat voor veel regelingen de teller weer op nul. Dat betekent dat iedereen weer kunt aanvragen.

Webinar terugkijken

Het webinar kan terug gekeken worden door mensen die het hebben gemist. Zij kunnen ook nog eens door de complete PowerPointpresentatie bladeren. In het webinar maakt A+O de metalektrobedrijven wegwijs in alle vergoedingen en workshops en in de nieuwe indeling van het aanbod. Extra aandacht is er voor de regelingen Zij-instromers, Ontwikkel jezelf ​en voor de Ontwikkelvouchers werknemers. Verder komen laatste ontwikkelingen rond oZone aan bod en zijn er updates over de campagnes ‘Fit tot je Pensioen’ en ‘Makers van de Toekomst’.

Ontmoeting in de regio

In 2024 gaat A+O vol voor ontmoeting en inspiratie in de regio. Er zijn Netwerkdagen en HR-Themadagen, die samen met OOM en Wij Techniek worden georganiseerd. Verder bieden de Praktijkopleidersdagen uitwisseling en nieuwe praktische inzichten voor praktijkopleiders. Wie zelf een workshop of inspiratiesessie over bijvoorbeeld generatiemanagement of employer branding wil organiseren samen met andere bedrijven, kan de hulp van A+O inroepen.

A+O is altijd bezig om haar aanbod en processen te verbeteren op basis van feedback van de aangesloten bedrijven. Zo is het kiezen uit het aanbod makkelijker gemaakt. Wil je een helder overzicht? Bekijk dan de nieuwe aanbodposter die is verdeeld in drie hoofdthema’s: 1) Voldoende vakkrachten, 2) Sterk werknemerschap en 3) Sterk werkgeverschap. Of gebruik de handige keuzehulp in Mijn A+O of op de site.

Verder is het grootste deel van de regels en voorwaarden geharmoniseerd om zo het aanvraag- en declaratieproces te vereenvoudigen. Vanaf 1 maart zijn deze nieuwe teksten beschikbaar op de A+O website.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Personeel en Opleiding

Theatershow ‘Fit tot je pensioen’ verrast

15-05 De show is de eerste van een serie die opleidingsfonds voor metalektrobedrijven A+O Metalektro…

Personeel en Opleiding

Opleidingsfonds voor metalektro komt met nieuw aanbod

15-12 In de eerder dit jaar afgesloten nieuwe cao Metalektro, die geldt tot en met…

Personeel en Opleiding

oZone nu ook kosteloos beschikbaar voor OOM-bedrijven

05-02 Het door A+O Metalektro ontwikkelde leerplatform oZone is sinds kort ook beschikbaar voor alle…

Personeel en Opleiding

Bedrijven laten jongeren hightech Almelo ontdekken

18-03 Her en der in het land ontstaan initiatieven, waarbij technische bedrijven de handen ineen…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?