Bemet treedt toe tot de Trivest Software Group

0

Bemet International is per 3 augustus toegetreden tot de Trivest Software Group. Deze groep versterkt hiermee haar positie als internationale leverancier van ERP software binnen de project- & klantordergestuurde industrie.

Bemet heeft een unieke integrale oplossing voor CAD/CAM, ERP, kwaliteit en gereedschapbeheer in de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Het bedrijf in Veenendaal vult, als omvangrijke speler in deze segmenten, de andere bedrijven in de Trivest Software Group goed aan. Conform de Trivest filosofie zal het onderscheidende karakter van de Bemet-softwareoplossingen en de branchekennis onaangetast blijven. Vanzelfsprekend gaat geprofiteerd worden van de uitwisseling van kennis en oplossingen binnen de Trivest-groep.

Internationale positie versterken
Volgens John Hazebroek en Anton van Zeijst, directie Bemet International, betekent de toetreding tot Trivest voor de klanten interessante vernieuwingen in toekomstige software-versies, slimme koppelingen en een gegarandeerde continuïteit. “Daarnaast kunnen we onze internationale positie sneller gaan versterken. Uitdrukkelijk met behoud van de cultuur en klantbetrokkenheid waar Bemet al 27 jaar voor staat.”

Wim Schrijver, CEO Trivest Software Group: “Bemet heeft een enorme drive om haar klanten in de metaal-, hout- en kunststofindustrie een complete procesondersteuning te bieden. Deze benadering zien wij ook bij de andere Trivest-bedrijven Proteus en Trimergo. We koesteren de focus, specialisatie én klantgerichtheid van onze bedrijven en voegen daar R&D- en marketingkracht aan toe.”

Trivest Software Group richt zich op bedrijfsoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D. De groep bestaat naast Bemet International uit Trimergo en Proteus Systems Europe en telt 135 medewerkers. Trivest ondersteunt 1800 klanten in 25 landen binnen Europa en Amerika.