CNC-CAM Support & Training nieuwe leverancier VectorCAM

0

Het populaire Nederlandstalige CAM-programma VectorCAM laat zich sinds 1 februari vertegenwoordigen door een nieuwe naam in de markt: CNC-CAM Support & Training in Vessem.

VectorCAM is al meer dan 20 jaar een toonaangevend programmeersysteem om CNC frees- en draaibanken optimaal aan te sturen. De prijsgunstige, dongelvrije software is erg populair onder met name de bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Bekend gezicht bij CNC-CAM Support & Training is Bas Meijer. Hij is al bijna 20 jaar werkzaam in de branche en verzorgt al meer dan 10 jaar de verkoop, implementatie, training en ondersteuning van VectorCAM. Op 1 februari is hij begonnen met de nieuwe firma CNC-CAM Support & Training.
Naast alle activiteiten en diensten rondom VectorCAM, verzorgt CNC-CAM Support & Training ook diverse CNC trainingen. De praktijkgerichte CNC training- en ondersteuning zorgt voor een efficiënt en kort leertraject om de medewerkers van de klanten snel op een hoger plan te krijgen. Zowel op het gebied van frezen als draaien worden diverse basis en gevorderden trainingen aangeboden, gericht op het leren programmeren en bedienen van onder meer Fanuc, Heidenhain, Siemens en diverse PC gebaseerde CNC besturingen. Deze trainingen worden meestal op locatie verzorgt, maar kunnen ook vanuit de thuisbasis, het Techno-Center in Vessem, worden verzorgd.

Andere diensten zijn het extern programmeren voor 3-, 4- of 5-assige CNC bewerkingen en macro-programmering voor CNC besturingen.