Debuut Materials+Eurofinish+Surface jaar uitgesteld

0

De eerste editie van Materials+Eurofinish+Surface is verplaatst naar 26 en 27 mei 2021. Het kennis- en netwerkevent stond gepland voor 3 en 4 juni aanstaande, maar organisatoren Mikrocentrum, VOM en Vereniging ION hebben vanwege de aangescherpte regels rondom het coronavirus, besloten tot uitstel.

“Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor ons de hoogste prioriteit”, aldus organisatoren Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (Vereniging ION). “Als organisatoren hebben we vanaf het begin van de samenwerking, de intentie en de wens om het vernieuwde en gecombineerde event tot een groot succes te maken. Gezien de huidige ontwikkelingen zal het moeilijk zijn om die doelstelling in juni van dit jaar te realiseren. De verscherpte regels door de overheid in combinatie met diverse geuite zorgen door exposanten gaf ons de doorslag om het event te verplaatsen.”

Concept en locatie blijven ongewijzigd

De nieuwe datum is vastgelegd op woensdag 26 en donderdag 27 mei 2021 op dezelfde locatie: de Koningshof in Veldhoven. Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema’s in lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd. Inmiddels is er vanuit de organisatie contact gezocht met alle exposanten en wordt per deelnemer gekeken naar de wensen en mogelijkheden.

Materials+Eurofinish+Surface is het kennis- en netwerkevent waar men alle aspecten ontdekt voor een goed en duurzaam eindproduct. Bezoekers vinden een compleet overzicht van de laatste ontwikkelingen binnen de gehele keten; van grondstof tot en met gerealiseerd product. Denk aan hierbij aan materiaalkunde, analysetechnieken, verbindingstechnieken, productontwikkeling en oppervlaktetechnieken.

Webinar en meer informatie

Het event verdwijnt niet volledig van de radar in juni. Momenteel zoeken de organisatoren naar digitale oplossingen om virtuele interactie mogelijk te maken voor alle professionals die op zoek zijn naar info over materialen, coatings of mogelijke marktspelers. Meer informatie over de invulling hiervan en over Materials+Eurofinish+Surface 2021 is binnenkort te vinden op de website: www.materials-eurofinish-surface.com