Eerste online workshop SMART Machining Platform

0

Een fabriek slim maken is niet eenvoudig en brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Het SMART Machining Platform organiseert daarom op donderdag 11 juni haar eerste online workshop over dit onderwerp.

Industrie 4.0, ook wel Smart Industry genoemd, is een onderwerp waar iedere organisatie in de maakindustrie mee bezig is. Het SMART Machining Platform speelt daar op in. Het is een initiatief van tien leveranciers in de Benelux op het gebied van smart industry. Het platform is er voor alle verspanende bedrijven die vragen hebben of geïnformeerd willen worden over de toekomst van hun vakgebied.

Het fundament onder het platform is een fascinatie voor processen binnen de maakindustrie. Organisaties slimmer en innovatiever laten werken, waardoor hun productiviteit verbetert. Hiervoor dienen in iedere fase van het productieproces verbeteringen te worden doorgevoerd. Het doel van het Platform is om onder andere levertijden te verkorten, kostprijzen te verlagen, uitval te minimaliseren en wachttijden te reduceren; oftewel, maximaal rendement behalen voor haar leden.

Online workshop

Tijdens de online workshop geven experts antwoord op vragen zoals: Wat kan het SMART Machining Platform voor je betekenen? Welke componenten moet een Industrie 4.0-oplossing bijvoorbeeld bevatten? En hoe zijn bestaande systemen in deze oplossing te integreren?

De workshop is op donderdag 11 juni van 09.30 tot 10.15 uur. De presentator is Maarten van Teeffelen en de moderators zijn Eric Bakker en Joost van Eijk.

Wie interesse heeft om deel te nemen aan de online workshop, kan zich hier inschrijven.

Lid worden?

Kijk voor meer informatie op www.smartmachiningplatform.nl. Via de website is het mogelijk om je te aanmelden voor het SMART Machining Platform. Lid worden is gratis en je wordt meerdere keren per jaar uitgenodigd voor het bijwonen van (online) workshops en seminars.