Faes Group breidt uit

0

Faes Group gaat op bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel uitbreiden met een nieuw warehouse voor de in- en verkoopactiviteiten.

Faes ontwerpt, produceert en distribueert duurzame verpakkingen voor uiteenlopende toepassingen. Voor een deel bestaat de klantenkring uit bedrijven die actief zijn op het gebied van nano- en medische technologie, zoals ASML, Medtronic en Philips. Een andere grote klant is het Ministerie van Defensie. Faes Group ontwikkelt met name geavanceerde verpakkingsoplossingen voor het vervoeren van zeer kostbare en gevoelige onderdelen die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden.

Op de nieuwe kavel bouwt Faes Group een warehouse voor haar logistieke activiteiten met kantoor- en parkeerruimte. Het warehouse van 3.600 vierkante meter biedt ruimte aan circa 6.500 palletplaatsen. Door de nieuwbouw en verplaatsing van de warehouse-activiteiten ontstaat er meer ruimte voor productie in het huidige pand. Het warehouse wordt uitgerust met de modernste technieken voor logistieke handling. Bedrijven op het bedrijventerrein die tijdelijk extra ruimtebehoefte nodig hebben voor opslag kunnen tevens terecht bij Faes Group.