Fe Powertools: al 10 jaar ‘power’

0

Fe Powertools viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. In november is het zover. Inmiddels is het bedrijf niet meer weg te denken op de Nederlandse markt, maar ook niet meer in het buitenland waar Fe Powertools haar ‘power’ heeft laten zien.

Het bedrijf is een samenwerkingsverband aangegaan met de nummer 1 producent in de wereld van abrasives (slijpschijven, afbraamschijven, lamellenschijven en schuurbanden), pijpbewerkingsmachines, kernboormachines, spiraalboren, tappen en koel-, smeer-, en snijmiddelen.

In Nederland is Fe Powertools exclusief importeur van BDS Maschinen uit Duitsland (kernboormachines, kernboren, laskantenfreesmachines), Exacttools uit Finland (pijpzaagmachines en zaagbladen), N.Ko uit Tsjechië (laskantenfreesmachines), Promotech uit Polen (kernboormachines, laskantenfreesmachines en ponsmachines), Sword uit Polen (bandzagen) en Mackma uit Italië (buigmachines).

Ook heeft Fe Powertools een aantal producten die het onder eigen naam op de markt brengt. Door al deze ontwikkelingen is Fe Powertools flink uit haar jasje gegroeid. Sinds kort opereert het bedrijf dan ook vanuit een supermooi bedrijfspand met showroom en demonstratieruimte in Alphen aan den Rijn. Belangstellenden zijn hier van harte welkom voor een kop koffie of een demonstratie van één van de producten. Belt u eerst even voor een afspraak. Voordat Fe Powertools het 10-jarig bestaan gaat vieren, wil het de klanten op de Nederlandse markt laten profiteren van de acties Zomeractiefolder. Zoals u gewend bent vindt u deze folder deze week als bijsluiter bij Metaalnieuws.