Gloednieuw MIG-MAG-inverterplatform Lorch

Lorch Schweißtechnik komt op Schweissen & Schneiden met een gloednieuw MIG-MAG-inverterplatform voor industrieel lassen. Daarnaast zijn er ook innovatieve automatiseringsoplossingen met lascobots en oplossingen rondom het thema arbeids- en gezondheidsbescherming.

Of het nu in combinatie is met een lineaire as of andere praktische bijkomende features – met het modulaire systeem myCobot kunnen ondernemingen hun eigen individuele automatiseringsoplossing samenstellen.

Onmiddellijke toegang tot lasgegevens, moderne netwerkaansluiting , een perfecte vlamboog, de eenvoudigste bediening en servicevriendelijkheid die het lasapparaat in ieder productiebedrijf op topniveau houdt: dat zijn de eisen aan de lasapparaten van de toekomst. Lorch presenteert deze praktische omzetting van deze vereisten in de vorm van een nieuw ontwikkeld inverterplatform. Door talrijke innovaties – inclusief een nieuwe generatie laspistolen die bij een exacte afstemming op het systeem voor de hoogste laskwaliteit zorgt – creëert Lorch een nieuwe referentie voor veeleisend lassen.

Wordt op de beursstand van Lorch onthuld: Het gloednieuwe MIG-MAG-inverterplatform van Lorch voor het industriële lassen.

Wordt op de beursstand van Lorch onthuld: Het gloednieuwe MIG-MAG-inverterplatform van Lorch voor het industriële lassen.

Automatiseringsoplossingen

Nog een zwaartepunt van de beurspresentatie is het thema Automatisering dat ten aanzien van de stijgende kosten en het aanhoudende gebrek aan vaklieden een centrale rol speelt. Lorch toont hoe bedrijven met het flexibele modulaire systeem myCobot eenvoudig en individueel hun eigen cobotoplossing samenstellen om hun repeterende lastaken optimaal te kunnen lassen. Bovendien is te zien hoe andere praktische functies en features ertoe bijdragen het geautomatiseerde lassen nog eenvoudiger te maken.

Optimale bescherming

Over alle lasprocessen en toepassingen heen staat ook de optimalisering van de werkomgeving centraal. Naast zijn productassortiment presenteert Lorch daarvoor talrijke oplossingen die de uitstoot van lasrook tijdens het lasproces minimaliseren of zelfs elimineren. Dit gaat van innovatieve lasprocessen, zoals de Lorch speed-processen die de lasrook reduceren, speciale laspistolen voor rookafzuiging, tot speciaal ontworpen verse luchthelmen die een continue toevoer van verse lucht voor de lasser waarborgen.

Lorch
Hal 5, Stand C28

 

 

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verbinden

Modulaire myCobot van Lorch voor individuele totaaloplossingen

31-10 Ondernemingen kunnen nu heel individueel hun eigen cobot-oplossing volgens een flexibel modulair principe samenstellen.…

Verbinden

Lorch: geavanceerde lassystemen en gloednieuwe helm

14-10 Alle bedrijven staan voor de taak om hun productieprocessen verder te optimaliseren door de…

Verbinden

MicorMIG-reeks van Lorch is een lassende allrounder

29-06 Staal, RVS, aluminium? MIG-MAG, TIG of elektrode? Met zijn upgrade-vermogen, de beproefde lasprocessen en…

Verbinden

Samenwerking Yaskawa en Lorch Lasapparatuur

22-11 Dit partnerschap werd allereerst opgestart in Duitsland maar inmiddels is ook de aftrap van…

Verbinden

Mens en machine ondersteunen elkaar bij het lassen

13-11 Een cobot die de precieze beweging van het laspistool uitvoert en een laspistool dat…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema