Hyster levert Utilev heftrucks

0

Hyster-dealer Heffiq breidt haar productgamma uit met de nieuwe reeks vorkheftrucks Utilev. Hiermee mikt Heffiq op gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en betaalbaar alternatief om alledaagse logistieke taken uit te voeren.

Utilev is een nieuw assortiment van de Nacco Materials Handling Group. Voor de distributie en het onderhoud in Nederland sloot de heftruckfabrikant een overeenkomst met Heffiq, dat de klanten hiermee een alternatief kan bieden voor de Hyster premium producten.

De robuuste Utilev heftrucks zijn geschikt voor gebruikers in verschillende sectoren en bieden een no-nonsense werking zonder al te veel geavanceerde functionaliteiten of opties. Het doel van Utilev is dan ook het produceren van gewoon goede heftrucks.
Het assortiment bestaat uit zowel heftrucks met een verbrandingsmotor als elektrische heftrucks.
“We zijn zeer verheugd met deze assortimentsverbreding”, zegt Lex Knol, algemeen directeur van Heffiq. “Met deze uitbreiding kunnen wij nog beter en specifieker inspelen op de behoefte van onze klanten. Voor ieder klantprofiel hebben wij de juiste heftruck in huis met bijpassende service. Zo zijn we ook in staat om meer business te doen en te groeien bij bestaande klanten.”

Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Daarbij is Heffiq tevens dealer van Kärcher vloerreinigingsmachines en Spijkstaal elektro trekkers en platformwagens.