Instructiemiddelen voor CNC verspaners in speciale webwinkel

0

Om CNC verspaners en praktijkdocenten te ondersteunen, heeft CNC Instructie Buro de toegankelijkheid van haar inmiddels bekende collectie vakboeken en software gemakkelijker gemaakt. Deze informatie, waaronder de Fanuc en Heidenhain instructiematerialen, wordt nu ook op www.cncinstructieburo.nl gepresenteerd.

CNC frezers en CNC draaiers kunnen nu het aanbod online overzien en van hieruit in de webwinkel een eenvoudige keuze maken. Ook zullen artikelen, die aansluiten op nieuwe behoefte van CNC afdelingen, van hieruit worden toegevoegd. Initiatiefnemer Peter Schuurbiers: “Ik wil op deze manier echt meerwaarde bieden in de metaalindustrie. Alleen direct bruikbare middelen voor op het werk en school worden aangeboden. Door mijn jarenlange ervaring is de expertise aanwezig om daadwerkelijk met goed materiaal aan te komen.”

Bezoekers op www.verspanersforum.nl vinden overigens in de rubriek ‘Uitgeverij’ een geselecteerde keuze terug vanuit hetzelfde bestand en dat blijft ook zo bestaan. De verzending en ondersteuning erna, wordt echter verzorgd via het CNC Instructie Buro.