Krachtige magneetsloten

0

Axis & Stuifmeel presenteert van fabrikant Kendrion Kuhnke Automation oerdegelijke magneetsloten in zowel monostabiele (zelf-vergrendelende) als bistabiele (actieve vergrendeling) uitvoering.

De compacte sloten zijn breed inzetbaar en ideaal voor het vergrendelen van toegangsdeuren van machine-omheiningen en bagagecompartimenten in vliegtuigen, maar bijvoorbeeld ook voor het veilig bedienen van toegangsdeuren in dierentuinen en deuren en toegangsluiken van ovens en roterende machines zoals centrifuges.

Het toepassingsgebied is bijzonder breed, wat mede is te danken aan de verschillende slottypen die Axis & Stuifmeel in haar programma heeft. Behalve uit voorraad leverbare standaardoplossingen kunnen ook sloten op maat geproduceerd worden. Belangrijk van al deze toepassingen is dat de bediening en werking van de sloten zowel comfortabel, veilig als bedrijfszeker moet zijn. Als fabrikant van hightech sluit- en vergrendelsystemen heeft Kendrion Kuhnke Automation hiervoor onder meer betrouwbare en compacte sloten ontwikkeld die een zeer hoge houdkracht bieden.