Landré herhaalt seminar HSM frezen met EZCAM

0

Op veler verzoek herhaalt Landré op donderdag 25 september het seminar hogesnelheids frezen van afgelopen juni. Dit seminar wordt samen met Quality Tools Holland, leverancier van gereedschappen voor de verspaning, georganiseerd. Uitgangspunt vormen de mogelijkheden voor hogesnelheid frezen die de nieuwe versie van het CADCAM softwarepakket EZCAM biedt.

Bezoekers aan dit seminar krijgen een exclusieve aanbieding om tegen aantrekkelijke voorwaarden direct aan de slag te gaan met EZCAM software. Tevens geeft Quality Tools Holland een mooie korting bij de aanschaf van een starterspakket gereedschappen.

Bij hogesnelheidsfrezen is het van groot belang de warmtehuishouding in de snijkant te beheersen. Door de snijsnelheid zodanig te verhogen dat de wrijvingstijd afneemt en de warmte in de spaan gaat zitten, en niet in de snijkant of het werkstuk, wordt de standtijd verbeterd, hetgeen dus een gunstig effect heeft op de gereedschapskosten.
Een product zal met EZCAM software worden geprogrammeerd en op een Haas verticaal bewerkingscentrum VF-3SS worden geproduceerd.

Het seminar ‘Seminar HSM (high speed milling) frezen met EZCAM’ vindt plaats bij Landré in Vianen (Utr). Deelname aan dit seminar is kosteloos. Inschrijven kan hier. Deelnemers krijgen na ontvangst een bevestiging voor deelname aan het seminar.

Donderdag 25 september van 14:00 – 17:00 uur