Robuuste drukknoppen van EAO

0

De drukknoppen van de Serie 45 van EAO combineren een robuuste constructie met een aantrekkelijk ontwerp – zowel bij verzonken als opbouwmontage. Dankzij IP69K-bescherming wordt indringing van stof en vloeistoffen voorkomen, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden. Gecombineerd met een extreem lange levensduur van 10 miljoen bedieningen, zijn deze intuïtief te bedienen drukknoppen ideaal voor zware industriële omgevingen, zoals bij machines en industriële automatiseringstoepassingen.

Veelvoorkomende toepassingen zijn diverse bedienings- en controlefuncties voor machines en industriële apparatuur, zoals: Aan en uit, Start en stop, Reset, Operator/functiecontrol. Deze drukknoppen bieden een positief tactiel gevoel, zijn beschikbaar met pulsfunctie of stapfunctie en in metalen of kunststof versies. Om de montage nog eenvoudiger te maken, zijn de opbouwversies verkrijgbaar met een standaard montagegat van 22,3 mm en de verzonken versies met een 30,5 mm montagegat.

Robuuste drukknoppen van EAO

De lenzen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, zoals een verhoogde, vlakke of verzonken versie. Dit alles maakt deze serie drukknoppen tot de meest uitgebreide in de markt. De drukknoppen van de Serie 45 van EAO zijn met hun brede bereik van minimale en maximale schakelvermogens ideaal voor gebruik in veel toepassingen. Met maximaal zes contactelementen zijn deze duurzame drukknoppen flexibel aan te passen aan de behoeften van de klant. Snelle en eenvoudige montage is gegarandeerd zonder speciaal gereedschap.