Satellietenrollenspindels

0

LM Systems heeft onlangs de satellietenrollenspindels van Rollvis toegevoegd aan het assortiment. Deze spindels beschikken over een lange levensduur, hoge efficiëntie, hoge stijfheid en nauwkeurigheid. De satellietrollenspindels zijn leverbaar in standaard staal en RVS.

De spindels worden toegepast als mechanische aandrijving in zware persen, grote kleppen, en puntlas,- spuitgiet-, rivetting- en staalmachines. Er zijn verschillende varianten van deze satellietrollenspindels leverbaar Zo beschikt het Zwitserse Rollvis over een RV satellietrollenspindel die te gebruiken is bij een zeer hoge snelheid en acceleratie en geschikt is voor een breed toepassingsgebied. Daarnaast is de HRV satellietrollenspindel beschikbaar voor toepassingen met hoge belasting en ideaal te gebruiken voor grotere diameters.

Ook biedt Rollvis satellietrollenspindels voor toepassingen met lage snelheid waarbij hoge precisie nodig is, een oplossing voor compacte assemblees waar hoge belastingen nodig zijn en een satellietrollenspindel voor korte slag toepassingen.

LM Systems, TIV Hardenberg
Stand 476