Stainless Solutions Group biedt totaalconcept

0

De samenwerking van Unlimited Stainless en Hygienic Surface Treatments heeft geresulteerd in de nieuwe bedrijfsnaam The Stainless Solutions Group. Aan deze groep, die opereert vanuit Giesssen, zijn nog twee bedrijfsactiviteiten toegevoegd: Perfect Finishing en Customized Advisors.

The Stainless Solutions Group biedt een totaalconcept voor bedrijven en klanten in de voedselverwerkende-, farmaceutische en procesindustrie. Maar ook partijen in andere branches die hoogwaardige RVS producten maken, kunnen bij het bedrijf in Giessen terecht. Het ‘all-inn’ totaalconcept ontzorgt klanten in de logistieke keten, omdat ze alles onder één dak kunnen onderbrengen. Dat geeft voordelen qua doorlooptijd, financiën, logistiek en kwaliteit.
De kracht van de verschillende afdelingen zit ‘m in het kunnen aanbieden van een totaalpakket: het produceren van machines/machine-onderdelen, het afwerken/finishen ervan, het sublimeren van deze projecten én een bijbehorend passend advies of rapportage.
Vanuit Unlimited Stainless worden hoogwaardige RVS en aluminium onderdelen geproduceerd. Onder eigen beheer vindt de werkvoorbereiding en onderdelenfabricage plaats en wordt er samengesteld en afgelast. Perfect Finishing werkt de geproduceerde, maar ook elders gelaste producten op een hoogwaardige kwalitatieve manier af. Met het oog op de nabehandeling of toepassing bij de klant wordt het vereiste afwerkingsniveau verkregen door middel van finishen, slijpen, schuren, polijsten, et cetera. Hygienic Surface Treatments zorgt voor nabehandeling door middel van waterstralen/sublimeren (Sublimotion-proces) met het oog op een optimaal reinigbaar product en verminderde hechtingseigenschappen, lage oppervlakteruwheid (< 0,6 Ra), optimale corrosiebestendigheid en hydrofobe eigenschappen.
Customized Advisors staat voor advies en begeleiding op maat. Door het hoogwaardige kwaliteitsniveau van de groep is het ook belangrijk dat de klanten en leveranciers op ditzelfde niveau werken en hun producten aanleveren. Hierin wordt advies en begeleiding tijdens het gehele traject gegeven. Ook voor testdocumenten, meetrapporten, procescertificaten, et cetera kan worden gezorgd.