Style CNC Machines levert 1000e machine in Nederland

0

De twee bewerkingscentra die Style CNC Machines onlangs heeft geïnstalleerd bij Veros in Scherpenzeel, waren machine nummer 999 en 1000 die de machinefabrikant uit Bunschoten in Nederland heeft geleverd.

Veros heeft twee Style MC 1000’s aangeschaft om haar jaren oude Style BM-6’s te vervangen. Voor het familiebedrijf in Scherpenzeel zijn het alweer de zevende en achtste Style machine in het machinepark. Oscar Fränzel, directeur van Veros, was zelfs één van de eersten die in 1995 een Style machine aanschafte. “Ik heb altijd ongecompliceerd samengewerkt met Style. Het contact is makkelijk, ze zijn doelgericht en actief, bieden goede inruilprijzen en het belangrijkste: de service is uitstekend. Ook heb ik zelden storingen bij mijn zes huidige Style machines en heb ik minder onderhoudskosten dan dat ik bij enkele andere leveranciers per machine heb. Met de nieuwe MC 1000’s hebben wij weer twee frisse, snelle, volwaardige machines met de nodige extra opties voor ons machinepark.”

Groot werkbereik en veelzijdig
De Style MC 1000 is een bewerkingscentrum voor veeleisende verspaners. De freesbanken kunnen een maximale werkstuk afmeting van 1000x560x550 mm aan. De machines in de MC serie van de machinebouwer uit Bunschoten hebben een groot werkbereik en zijn veelzijdig als het om verspaning van onderdelen gaat. Deze bewerkingscentra zijn geschikt voor enkelstuks en kleine series. De MC1000 is een CNC gestuurde machine met een  toegankelijke bediening met altijd goed zicht op tekening en product. Hij is uitgerust met een stabiel gietijzeren frame met lineair geleidingen. De machine is gebouwd en ontworpen door echte Nederlandse machinebouwers.