Twee stalen deuren per minuut

0

Machinebouwer Wemo Den Bosch heeft een vernieuwde productielijn voor het vervaardigen van stalen deuren geïntroduceerd. De manloze lijn zit vol geavanceerde technologie in een elegant design.

“Hiermee luiden we een nieuw tijdperk in voor productie van stalen deuren”, aldus Wemo. De PBL-2550 lijn is geschikt voor de vervaardiging van stalen huisdeuren, brandwerende deuren en industriële deuren in staal en voorgelakt staal.

Wemo biedt de gebruiker hierbij de mogelijkheid om te produceren met of zonder preging in uiteenlopende plaatdiktes en materiaalsoorten. Zo kan een breed assortiment aan deuren worden geproduceerd en kunnen wisselende klantvragen worden opgevangen. De productielijnen leveren een hoge output, tot wel twee deuren per minuut. De hoge automatiseringsgraad zorgt voor een hoge kwaliteit van de deuren. De lijn kan worden uitgebreid met tal van Add-ons, zoals een platenmagazijn, installaties voor ponsen en buigen, 4-zijdig buigen, het knippen van plaatmateriaal en agv’s voor automatisch lossen.