Veilinghuis Surplex benoemt Nederlandse CEO

0

Het industriële veilinghuis Surplex haalt met Ghislaine Duijmelings een internationale CEO aan boord. De in Nederland geboren Duijmelings heeft ruime ervaring in het leiden van B2B en online bedrijven. Deze ervaring zal zij inzetten voor de verdere uitbreidings- en groeistrategie van Surplex.

Haar internationale ervaring maakt Ghislaine Duijmelings eveneens voorbestemd voor een succesvolle samenwerking met de twee managing partners, Michael Werker en Ulrich Stalter. Surplex is inmiddels vertegenwoordigd in dertien Europese landen, met eigen vestigingen. Ook het Surplex kantoor in Nederland werd onlangs geopend.

Servicediensten

In tegenstelling tot veel concurrenten, baseert Surplex zich niet alleen op een krachtig veilingplatform, maar biedt het distributeurs en kopers eveneens grootschalige servicediensten aan, die de afgelopen jaren zijn uitgebreid tot een ISO-gecertificeerde dienstverlening. “Voor de handel in gebruikte machines zijn voor- en naverkoopdiensten essentieel”, benadrukt Michael Werker. “Met de integratie van online en offline deskundigheid onderscheiden we ons van de concurrentie.”
Met de competentie en kracht van Duijmelings wil het vorige managementduo de marktpositie in Europa verder uitbouwen: “We verheugen ons erop de ontwikkelingen van Surplex in de toekomst als driekoppig team aan te sturen en zijn ervan overtuigd dat we met de krachtige steun van Ghislaine, verdere sterke groei-impulsen zullen genereren.”