Behringer pakt uit

0

Behringer pakt ook dit jaar tijdens de Open Huis Dagen in Kirchardt (Zuid-Duitsland) op 16, 17 en 18 juni weer groots uit. Of u nu op zoek bent naar een manuele zaagmachine of geautomatiseerde systeemoplossingen: Behringer, Eisele en Vernet hebben voor elk vraagstuk de juiste oplossing.

Dit jaar ligt de nadruk van de Informatiedagen op de (toekomstige) veranderingen van de samenleving. Het produceren met minder personeel staat door de demografische ontwikkeling voorop. Hiervoor biedt Behringer in samenwerking met Partners4steel (P4S) geautomatiseerde systeemoplossingen: gecombineerde productie-installaties voor profielstaalbewerking zoals zagen, boren, stralen, frezen, markeren en conserveren van één aanspreekpartner. Ook bij Behringer is Industrie 4.0 een belangrijk thema: Hoe komen de virtuele wereld en de productie van uw bedrijf bij elkaar? Wat zijn de kansen van ‘intelligente fabrieken’?
Aanmelden kan bij Promatt, importeur van Behringer in de Benelux. Hier is ook alle overige informatie verkrijgbaar. Op de Promatt-website kan men zich ook opgeven voor verschillende lezingen.